Wordreference


En principi "wordreference" és un diccionari on-line que ens serveix per a traduir a i des de diversos idiomes, només amb això ja val la pena tindre-ho afegit als nostres favorits.


Però hi ha molt més, a part d'oferir diverses alternatives a la paraula que vulguem traduir també disposa de fòrums d'idiomes on consultar altres accepcions o dubtes que pugueu tindre sobre el resultat de la traducció.

A més també compta amb diccionari monolingüe , diccionari de sinònims i antònims i per descomptat els traductors a francés, portugués i anglés. Tots aquests per als quals busquem en espanyol, però també hi ha molts i variats diccionaris en diversos idiomes (Alemany, Francés, Italià, Rus, Anglés)

En definitiva compta amb tot el que puguem necessitar per a desenvolupar la nostra labor diària sense por de que una paraula en la llengua de Shakespeare o la Voltaire ens amargue el dia.

1 comentari:

  1. Conocía esta página y desde luego es muy recomendable. Además, debido a mi escaso conocimiento de inglés, la uso cada dos por tres, y también el foro de discusión. Muy buena.

    ResponElimina